Saturday, 24 December 2011

Maharajalawak Mega ;)

23/12/11 - Satu harii tak duduk rumah gigih dari pagi keluar. Pagi tu semua kenkawan betul betul gigih bangun pagi nak pergi ambil ticket pas masuk Maharajalawak Mega ,hehe. Kami semua sampai around 9pagi. itu pun dah beratur panjang you know!. Tapi kitorang okay je,beratur je lah kan,tepat pukul930 tix pun diberikan. kami begerak. and at last dapat juga tix pas masuk nya,seorang 2pas diberikan hehe. After dapat semua seronok sangat haha. Baru lah lega dah dapat tix dan pergi sarapan hehe :) Malam tu kami semua tiba awal gigih nak dapat tempat kan. Dah masuk je kami at first duduk atas. tapi teiba tiba kwn ajak duduk dengan osbon punya fans hehe,kami pun apa lagi go je lah ;) Apa apa pun memang syok pergi dgn kenkawan semua. nak lagi please. Btw go OSBON hehe :p




Hehehe :p

Thursday, 15 December 2011

Birthday sista ;)

Today 16/12/11 ,my lovely kakak Annith Smmith's birthday :) Happy birthday kak,may Allah bless you always. Hope you stay happy with your life okay,love you :) Semalam before midnight,kami semua buat surprise for kakak,hehe habis dia kena habis habisan dengan kitorang semua. Plan last min nak celebrate,tp menjadi juga! Ada yang tak dapat datang juga,so sad ;( sebab last min kan. but it's okay,ramai juga yang datang semalam. Our venue semalam dekat living room. Thanks living room ;) The venue was cool. we love it hehe. Apa apa pun happy birthday lovely sista Annith smmith. Have a blast one. Do take care yourself. May all your wishes comes true okay. Xoxo Mwah :*



Happy birthday Sista. We love you xoxo.

Friday, 9 December 2011

Johor Premium Outlets

Johor Premium Outlets (JPO) now opening in Johore. Excited nak pergi,akhirnya sampai juga .Ya saya pergi dengan kenkawan. Ingat first first pergi nak survey survey je,tapi mata rambang kan haha. Semua kenkawan saya shopping sakan uols! JPO okay lah cool,you guys kena pergi! Have fun okay :-) I'm with Eka Maria Amaleina and Chera ;)



A day to remember :-)

Freedom baby!

Hello i'm back! And now SPM is over, no more school :p Guys you miss me?! Assalamualaikum semua,Spm is over now.Before Spm banyak betol agenda nak buat after spm nanti,tapi bila spm dah habis satu pun tak buat lagi. Hm btw i'm gonna miss my school teachers and ofc friends, *crying. Ramai org cakap zaman persekolahan tu memang best,tup tup habis juga zaman persekolahan saya. Our old times are the best memory ever. Apa apa pun keep in touch semua,jangan lost cntact ke apa ke. Anything just cari ke buzz ke di facebook twitter or apa apa la ya guys! take care ;) Freedom now. yayyyyy

Monday, 31 October 2011

Lovely :-)

I have a lots of friends who understand me very well. They're my happiness and sadness. Treat my friends like a king and quenn please. Don't make mess up with them. If you do,i'll kick your ass. Got me? :) Thank you peeps. hehehe :p

I




I'll love them till my last breath :-) 

Monday, 10 October 2011

Boys over flower :)


i love this drama ;) So cute of you kim beom and ofc the others! :) i love them alots hehe


10/10/11 - tamat :) gonna miss this movie after this :/

Friday, 30 September 2011

Always you

In my dreams, you are the Prince of my Kingdom. But when it comes to reality, you are just the boy I can't have.
i just wants you. :(

Wednesday, 7 September 2011

Just wanna say Selamat Hari Raya Aidilfitri

Tahun ni raya tak gempak sangat sebab you know. got trial! Ergh trial,you spoiling my mood lah. But it's okay,tahun ni je korban sikit.And duit raya tak penah skip skip nak kumpul hehe. Di sini saya Aainaa ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin. Saya menyusun sepuluh jari ingin memohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa,terkecilkan hati atau apa apa sahaja,mungkin tidak sengaja,mohon dan maaf dipinta. InsyaAllah kita jumpa di hari raya ya,jemput datang rumah makan kuih. :-) Pintu sentiasa terbuka untuk semua. Selamat Hari Raya. Lots of love -Aainaa -






Friday, 29 July 2011

COLORS!

Sabtu lepas 23/07/11 satu event dari sekolah. Hi-Tea event. arrghh best nya. Kami semua dapat colour sendiri,mesti undi.saya dapat colour pink,dah lah baru sampai jb,gelabah main tarik je baju apa ada kat rumah tu.Nasib baik ada tau colour pink,asal boleh je semua. hahaha. Hi Tea event ni dijalan kan di Hotel Selesa Johor Bahru,by the way macam macam ada. catwalk lah,menari,menyanyi semua. And paling penting perlantikan Prince and Princess ,seronok banget. Semua cikgu cikgu sangat sporting and best! Nak lagi please,Gonna miss this moment okay,Thanks cikgu cikgu. Lots of love- Aainaa Smmith-




Thanks to those yang menjayakan program Hi Tea ini,we want more! hehe :)

Saturday, 23 July 2011

Wuhu finally!

Finally! Arghh 21st of July dapat tengok  torres and lampard secara live. Bukan mereka je.tapi semua team Chelsea. Ya Allah betapa gembira nya hati ni,Alhamdulillah walaupun sedih lah juga 1-0 je result die tapi tak kecewa and tak terasa membazir pun pergi. Sebab dapat tengok torres and lampard. Arghhh suka nya,impian saya termakbul juga ;) Tapi jangan ingat saya minat chelsea tapi saya tak sokong malaysia,Oh tidak. Malaysia tetap di hati,saya sayang tanah air saya. begitu juga anda juga kan? haha.Apa apa pun thanks mom sebab belanja tix,and thanks Eva Natasha,Subeder kerana teman saya layan Chelsea fc vs Malaysia Apa apa pun congrats malaysia,sebab bagi good game ;) Alhamdulillah.I'm proud to be Malaysian! I love Malaysia and Chelsea fc. Lots of love- Aainaa Smmith-





Sunday, 17 July 2011

HP7!


Harry potter 7 was awesome. Semalam layan harry potter,first time layan,before before ni layan juga just tak ikut je,tapi bila tengok yang last episode terlayan pulak haha. Okay harry potter gonna miss their producer director and all the crew sebab last episode. after this jangan pelik pelik tengok harry potter berlakun dalam cite lain ya,kasi lah chance.kesian mereka mereka semua berlakun under harry potter je. hehe .okay gonna miss Harry potter after this. :) take care guys ;)

Saturday, 9 July 2011

Gego joho!

Assalamualaikum semua,terlebih dahulu nak ucapkan terima kasih kepada pengikut story saya ni. :)
Seperti biasa nak story sikit topik kita harini Gego joho . Alhamdulillah semalam 8/7/11 satu event sekali dalam setahun,iaitu festival of arts,secara live dekat Bukit timbalan Johor Bahru. Semua berjalan dengan lancar semalam,dapat sambutan yang sangat best. Banyak booth booth yang buka semalam,lebih dari 10 okay. Rugi sesiapa tak datang semalam. Seperti biasa tahun ini Gadisgadis ikut serta dalam event ini,event kali ni kami semua mahu cipta satu design baju logo gadisgadis,create by Reez ology ,thanks alot. Semua suka ok! Sampai customer ada yang tanya tshirt gadisgadis ni jual tak? haha very funny la.insyaAllah next event kami jual ke tshirt ni ok? tunggu je ;) cewah! So,apa apa pun gego semalam dapat sambutan yg best,ramai gila orang! Rugi siapa tak datang. Macam macam ada,junksale,activity skateboard,long board,fixie. concert,akustik. huih seronok :) Jumpa lagi the next event festival of arts ;) hihi. GO gadisgadis <3 











I love the gadisgadis <3

Wednesday, 6 July 2011

:)


Harini 6 july 2011 adalah hari seperti biasa kami semua sekolah hehe. Harini Nabilah,Amaleina and Ciken balik rumah saya kerana nak belajar. Belajar ke? Ya actly belajar la juga,selak selak sikit. tiba tiba abah tanya,nak pergi desaru tak,then dia kate harini. Kitorang pun apa lagi,belajar kemana apa kemana. semua on je. hehe. Tepat pukul3 kami semua keluar rumah bertolak ke Desaru. Dengan tak mandi semua,pakai baju kadet remaja sekolah,bangga sikit hehe :p Abah cakap nak pergi desaru sebab nak lalu highway baru and jambatan baru. Ya Allah ,macam jambatan Pulau Pinang,sumpah jakun gila kami semua. Highway baru ni makan masa 30min je. After pusing desaru,bertolak balik rumah semula. Even jalan jalan dalam kereta pun memang syioookk. Takpa,dapat lalu jalan baru uols. hehe. apa apa pun kami happy! Lotsalove - AainaaSmmith

Meeting gadisgadis :)


Kali ni meeting gadisgadis for Gego joho di Booya! Tempat baru yang cool gila,best lepak uols! Kena cuba nanti okay hehe :) By the way macam biasa before apa apa event, gadisgadis akan adakan meeting untuk our booth. Banyak lah yang diplankan untuk Jumaat ni. Kalau nak tahu apa dia, marilah datang beramai ramai ke gego joho! don't forget to bring along ur family and friends. And drop by our booth okay gadisgadis :) Agak agak nampak booth kami jangan segan segan untuk berhenti! Allright see you guys this Friday,08 of july at Bukit Timbalan johor bahru :) Okay.Peace yawww! Lotsalove - AainaaSmmith (gadisgadis)

Meeting Gadisgadis ;)