Saturday, 18 June 2011

Maharajalawak

Wooo excited 2minggu tunggu nak pergi tegok maharajalawak secara live kat jb, Jb jadi tempat separuh akhir mereka-mereka semua.Untung la! hahaha alhamdulillah dapat sambutan yang gempak gila semalam. Terbaek la jb! Dapat juga saya masuk dewan mbjb semalam,dengan ramai orang sabar je. Semua org excited nak tengok maharajalawak.Separuh akhir uolss,haruslah tengok hehe! Saya suka Sepah dan Jozan. Alhamdulillah Sepah dan Jozan dapat masuk final. good job guys. Apa apa pun semua pelawak buat yang terbaik semalam kat jb. Tak sia sia la dapatkan ticket dengan ramai ramai orang sesak semua, dapat juga tengok pelawak perform dengan baik. arghhhh best nya dapat tengok pelawak fav saya semalam. Good luck to those yang dapat masuk final and of cos my Sepah and Jozan. All the best. Go! -Gamba dibawah ini suasana dewan mbjb semalam 17/6/2011. Ramai gila wooo!

2 comments:

  1. ainaa kat cinie ea.
    hafiz meghadap depan aina jeee tuu.
    mmg syokk time nie arn (;
    best glerr la.
    JB peace yaw!!!.
    klu tau leh jumpe arn buddy.

    ReplyDelete